Maxim, Ljubljana


Restavracija Maxim v Ljubljani je edinstvena in navdihujoča izkušnja za vsakega gosta, ki si želi svetovljanske in elegantne izkušnje. Ponudba je vsak teden drugačna in vrhunska, s kreativnimi in okusnimi jedmi, ki pričarajo pravo popotovanje po različnih klasičnih jedeh. Chef Peter Kovač uporablja kakovostne sestavine in ustvarja čudovite kombinacije okusov, ki presenetijo vsakega še tako razvajenega gosta.

Maximov chef Peter Kovač je ena bolj spoštovanih in priznanih kuharskih osebnosti v Sloveniji. Posveča se moderni kuhinji na elegantni osnovi, da ustvari edinstvene in okusne prefinjene jedi. Dostavljeni krožniki so paša za oči in pripravljeni z izredno pozornostjo. Kovačevo poznavanje sestavin, okusov in tekstur mu omogoča, da ustvarja kulinarične mojstrovine, ki očarajo vsakega gosta. Chef Kovač rad uporablja lokalne slovenske sestavine, ki jih spretno združuje z mednarodnimi vplivi in sodobnimi tehnikami, da ustvari jedi, ki so pravi umetniški izdelki na krožniku.

V kombinaciji s strokovno postrežbo in obširno ponudbo vin je restavracija Maxim zagotovo ena najboljših restavracij v Ljubljani in Sloveniji in jo priporočam vsem, ki si želijo doživeti vrhunsko kulinarično izkušnjo.

Cene ustrezajo kvaliteti ponudbe in izbiri vin, tedensko ponudbo redno prenavaljajo, naslov za rezervacijo vam je na voljo tule: https://www.maxi.si/sl/maxi-gourmet/maxim/

Nekaj boljših krožnikov iz spomladanske izvedbe Tedna restavracij 2023:

pozdrav iz kuhinje, lardo na kruhkih, krasen šopek na mizi
piščančja pralina, avokado, skuta
kozica v kadaifi, tortelin, grah, mascarpone
telečja ličnica, ocvrtek iz kruhovega cmoka, rezina zelene
Advertisement

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s