Le Beccherie, Treviso


Le Beccherie je izjemna restavracija v centru Trevisa, ki se ponaša z izvrstno hrano in prijetno atmosfero.

Mene osebno v restavraciji Le Beccherie vedno navduši predvsem odnos do gostov, ki ga kažejo ves čas obiska. Ambient je prijeten, udoben in eleganten, idealen za romantično večerjo ali za spoznavanje z vrhunsko regionalno kuhinjo in lokalnimi vini. Jedi glavnega kuharja (Manuel Gobbo) so vedno sveže, dodelane, rafinirane in izjemno bogate z okusi. Nekaj fotografij njegovih jedi si lahko ogledate spodaj.

Zaključek večerje s tiramisujem je obvezen, saj ga v restavraciji Le Beccherie ponujajo že od leta 1972, ko se je tiramisu prvič pojavil na njihovem jedilniku. Sicer pa je to svetovno znano sladico prvič pripravila takratna lastnica restavracije gospa Alba Campeol iz zabaglione kreme in kave že leta 1955. Kasneje so zabaiglone kremo zamenjali z mascarpone kremnim sirom, kar je dalo rezultat, kot ga poznamo po celem svetu: tiramisu! Njihov tiramisu na popoln način zaokrožuje večerjo in vam pusti nepozaben okus v ustih. Poleg sladice po klasičnem receptu se na meniju restavracije Le Beccherie pogosto pojavi še razstavljeni tiramisu ali pa tiramisu z želejčki iz prosecca. Pokusite tudi te izvedbe!

Obisk Le Beccherie vam močno priporočam – doživeli boste nepozabno kulinarično izkušnjo!

Zaželjena je vnaprejšnja rezervacija, ki jo lahko opravite preko obrazca na njihovi internet strani https://www.lebeccherie.it/en

več o tiramisuju: https://www.lebeccherie.it/allegati/ricetta-storia-tiramisu-en.pdf

Advertisement

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s